Решітка для тандира 2 яруси

1,400.00

Решітка/сітка трансформер на 2 яруси з високоякісної нержавіючої сталі. Товщина прута 3 та 5 мм.

10 в наявності

Опис

Решітка для тандира трансформер на 2 яруси горловини 30 см (для тандирів моделей №1, №2, №3, №3.5). Висота 30 см, діаметр 27 см. Завдяки формі та конструкції виробу розташовується в середині камери тандира та рівномірно віддалена від стінок. Яруси також рівномірно розташовані в середині по висоті. Підходить для т
их самих тандирів що і сітка на 3 яруси та ще для моделі тандира №1. Тому решітка на 2 яруси менша по висоті.

При приготуванні в тандирі ручки сітки лишаються прийнятної температури для використання незахищеними руками. Але для надійності використовуйте пекарські рукавиці або якщо немає звичайний рушник.
Є декілька різноманітностей борта сітки. Залізна смуга та прут. Обидва варіанти однаково ефективно можуть використовуватись для приготування в тандирі.
Підходить для більшості побутових стандартних тандирів.
Використовується для моделей №2, №3, №3.5, №3.7.
Решітка для тандира дуже місткий аксесуар який дозволяє використовувати при приготуванні різноманітні продукти такі, як шашлик, м’ясо, птиця, овочі і .д. Можна готувати перші страви або робити печеню знявши верхній ярус та підібравши відповідний по розміру посуд.
Для приготування піци треба застосовувати спеціальний камінь для печі відповідного розміру. На камені також можна готувати котлети, яєчню, пиріжки і т.д.
Цікавим варіантом приготування є комбінація продуктів на секціях решітки. Наприклад, верхній ярус заповнюється овочами, середній – м’ясо, нижній картопля. Таке поєднання дозволить приготувати повноцінну вечерю на декілька персон.
Задля зручності миття при приготуванні рекомендовано застосовувати харчову фольгу щоб шматки продукту не залишались на ярусах решітки.

Додаткова інформація

Вага 1 кг
Розміри 45 × 28 × 30 см
Діаметр

19 см, 23 см, 27 см, 33 см, 37 см

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Решітка для тандира 2 яруси”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…