Опис
Шампур для тандира зовнішнього завантаження з дерев’яною ручкою. З харчової високоякісної нержавіючої сталі.
Тому як вони ставляться в кришку тандира, дерев’яні ручки кріпляться до леза через так звану “проточку”. Що забезпечує безпеку ручки та час її використання. Робоча довжина 50 см дозволяє готувати приблизно 400 гр м’яса на одному шампурі. Має отвір для фіксації м’яса (фіксатор в комплекті не постачається), використовуючи який можна запобігти втраті шашлику. Замість фіксатору зазвичай використовують підручні матеріали, наприклад, зубочистка, саморіз … або на кінець шампуру для тандира надягають шматок картоплі. Стандартний набір складається з 8 одиниць, сумарна вага одразу завантажуваного м’яса 3,2 кг. Час приготування шашлику в тандирі складає в середньому 15-20 хвилин. Отож ви маєте можливість другої закладки на тому ж розпалі.
Такий шампур для тандира можна використовувати як в тандирі так і на мангалі.
Як альтернативу такому шампуру можна використовувати шампур внутрішнього завантаження з кільцем, дивитись тут.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.