Опис
Ялинка для тандира – універсальний пристрій приготування. Для тандирів горловиною 30 см і більше. Для різних розмірів тандирів підбирається відповідний розмір пательні та кількість пік для м’яса.
Комбінована конструкція, що складається з чавунної сковороди та металевих пік з харчової високоякісної нержавіючої сталі, що нагадують гілки ялини, розташовані вертикально один над одним, звідси і відповідна назва пристрою.
Дуже легка у використанні завдяки розбірній конструкції. Пательня використовується чавунна українського виробництва ППО Сітон. Чавун найвищої якості імпортований в країни Європи.
Так само корисний засіб у господарстві як і сітка/решітка для тандира.
Але на відміну від сіток ялинка для тандира дозволяє робити два процеси приготування це запікання на піках та тушкувати у пательні.
На пікі традиційно навішуємо м’ясо, а от в пательню можемо класти картоплю, помідори, печериці, перець і т.д. Час приготування такої складної страви залежить від температури танлиру та від часу найдовше приготовленого інгредієнту. В даному випадку картопля – від 30 хв.
Існують альтернативні варіанти способу приготування на ялинці. Наприклад, на пікі вішаємо картоплю з салом, а в пательню кладемо печериці … І це багато не один варіант приготування на ялинці в тандирі.
Ялинку дуже зручно подавати ефектно поставивши її на стіл. Увага! Масло та жир можуть протікати через отвір для кріплення пік в пательні.
Для миття пристрою треба зняти конструкцію пік з ялинки просто відкрутивши її від сковороди.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.