Шампур з гаком для тандиру

120.00

Виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі. Завантажується у тандир через отвір ковпачка на поперечину тандиру. Виробництво Україна.

Категорія: Позначка:

Опис

Шампур з гаком для тандиру внутрішнього завантаження. Робоча довжина 45-50 см в залежності від моделі тандира. Має отвір для фіксації м’яса (фіксатора в комплекті немає). Рекомендований набір складається з 8-12 одиниць.

Шампур для тандира зовнішнього завантаження з гаком з харчової високоякісної нержавіючої сталі вішається на поперечину-підставку тандира яка має постачатися в комплекті тандира. Завантажується в тандир через отвір кришки, тому треба використовувати пекарські рукавиці або рушник щоб запобігти опікам рук.

Робоча довжина 45-50 см дозволяє готувати приблизно 400 гр м’яса на одному шампурі. Фіксація м’яса на лезі запобігає втраті шашлику. Замість фіксатору зазвичай використовують підручні матеріали, наприклад, зубочистка, саморіз … або на кінець шампуру для тандира надягають шматок картоплі. У звичайний тандир стає 8-12 шампурів, та сумарна вага одразу завантажуваного м’яса сягає 5 кг. Час приготування шашлику в тандирі складає в середньому 15-20 хвилин. Отож ви маєте можливість другої закладки на тому ж розпалі.
Такий шампур для тандира можна використовувати як в тандирі так і на мангалі.
Як альтернативу такому шампуру можна використовувати шампур з дерев’яною ручкою, дивитись тут.

Додаткова інформація

Розміри 70 см

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Шампур з гаком для тандиру”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…