Ялинка для тандира

1,400.002,000.00

Універсальний пристрій для приготування в тандирі двох страв одночасно. У чавунну жаровню укладаються овочі та картопля, які готуються у м’ясному соку, що стікає з насадженого на піки м’яса.

Жаровня чавунна, інші деталі виготовлені з харчової нержавіючої сталі.

Артикул: Невідомо Категорія: Позначка:

Опис

Ялинка для тандира – універсальний пристрій приготування. Для тандирів горловиною 30 см і більше. Для різних розмірів тандирів підбирається відповідний розмір пательні та кількість пік для м’яса.

Комбінована конструкція, що складається з чавунної сковороди та металевих пік з харчової високоякісної нержавіючої сталі, що нагадують гілки ялини, розташовані вертикально один над одним, звідси і відповідна назва пристрою.
Дуже легка у використанні завдяки розбірній конструкції. Пательня використовується чавунна українського виробництва ППО Сітон. Чавун найвищої якості імпортований в країни Європи.
Так само корисний засіб у господарстві як і сітка/решітка для тандира.
Але на відміну від сіток ялинка для тандира дозволяє робити два процеси приготування це запікання на піках та тушкувати у пательні.
На пікі традиційно навішуємо м’ясо, а от в пательню можемо класти картоплю, помідори, печериці, перець і т.д. Час приготування такої складної страви залежить від температури танлиру та від часу найдовше приготовленого інгредієнту. В даному випадку картопля – від 30 хв.
Існують альтернативні варіанти способу приготування на ялинці. Наприклад, на пікі вішаємо картоплю з салом, а в пательню кладемо печериці … І це багато не один варіант приготування на ялинці в тандирі.
Ялинку дуже зручно подавати ефектно поставивши її на стіл. Увага! Масло та жир можуть протікати через отвір для кріплення пік в пательні.
Для миття пристрою треба зняти конструкцію пік з ялинки просто відкрутивши її від сковороди.

Додаткова інформація

Розміри 27 × 27 × 45 см
Діаметр

21 см, 27 см, 33 см, 35 см

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ялинка для тандира”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…