+380675004436, +380683021890

Правила користування керамічним посудом із червоної глини.

У керамічному посуді готували їжу з давніх-давен. Страви в глиняних горщиках виходять смачнішими і кориснішими, ніж у звичайному посуді. Приготування їжі в глиняних горщиках помітно економить час, при цьому дозволяючи отримати в результаті ароматну та соковиту страву. Столовий керамічний посуд, представлений в інтернет-магазині Дім комфорту ​​у процесі виробництва пройшов двічі стадію випалу. Випалений при температурі […]

Read More

Рецепти для приготування в тандирі.

Рецепти для приготування в тандирі. Запечена бараняча нога в тандирі. Рецепт №1. Бараняча нога маринується в соєвому соусі 1,5-2 години. Після цього обмазуємо гірчицею, шпігуєм часником і залишаємо ще 1,5-2 години. Перед закладанням в підготовлений тандир, обмазуємо баранячу ногу медом і посипаємо кунжутом, заварачіваем в фольгу і закладаємо в тандир. При цьому кришки закриті,  прогоріли […]

Read More

Тандир. Питання та відповіді.

Питання №1: Чи можна розпалювати тандир на веранді або в альтанці? Відповідь: Якщо в конструкції альтанки не передбачена вентиляційна труба над тандиром або висота альтанки менше 3-х метрів. Можна розпалювати тандир в закритих приміщеннях тільки при наявності вентиляції та засобів пожежної безпеки. При розпалені висота полум’я може досягати більше півтора метра.   Питання №2: Чи […]

Read More

Інструкція до тандиру.

Ця інструкція до тандиру написана для користувачів які придбали тандир чи збираються стати власником такої чудової печі. Ми розповімо як правильно користуватись тандиром щоб він прослужив довго та радував вас якісними та корисними стравами. Тандир – східна піч-жаровня для приготування різноманітних смачних страв, як альтернатива сучасному мангалу та барбекю. Ми пропонуємо тандири, виготовлені з екологічно […]

Read More

Рецепти для тандира з птиці

Рецепти для тандира, качка запечена у тандирі Качку відварити в окропі 10 хвилин. Потім витягнути та остудити. Моркву натерти на тертці. Ядра волоських горіхів та моркву перемішати з часником, натертим на тертці. Цим фаршем фарширувати качку та зашити. Качку натерти сіллю та перцем. Поставити у розігрітий тандир. Можна використовувати фольгу. Готується при закритих кришках та […]

Read More
TOP