Горщик для квітів “Циліндр”

150.00300.00

Горщик для квітів правильної циліндричної форми. Виготовлен з екологічно чистих матеріалів. В основі якісна біла глина донецько-криворізьського кар’еру. Складається з горщику та піддончику.

Артикул: Невідомо Категорія: Позначка:

Опис

Горщик для квітів.

Вироби з глини у всі часи користувалися достатньо стійкою популярністю. Затребуваність виробів з цього прадавнього матеріалу грунтується, передусім, на унікальності зовнішнього вигляду і вражаючих споживчих характеристиках червоної та білої глини. 

«Дім комфорту» пропонує замовити виготовлений з білої глини квітковий горщик. Глина, що добувається у донецько-криворізькому кар’єрі, має високу міцність і дизайнерську привабливість. Горщик для квітів доповнюється піддоном. Гарантуємо високу надійність і довговічність представлених в каталозі виробів. 

Чому глиняні горщики мають попит

Витоки виготовлення глиняних виробів уходять коренями до часів древніх цивілізацій. Перші згадки про грецькі вироби з глини з’явилися ще в 3 і 2 тисячоліттях до нашої ери. Виготовлені грецькими майстрами вази, амфори і чаші використовувалися як для зберігання продуктів харчування і рідин, так і для їх транспортування. З глиняних виробів створювалися також і художні об’єкти: прикраси для житла й храмів, фігури героїв і богів. 

Зроблені з глини квіткові горщики мають вагомі переваги перед аналогами. 

Полягають переваги в наступному:

  1. Пори в глині (вони існують, хоча неозброєним оком їх не розгледіти) чинять позитивний вплив на розвиток рослини і її зростання. Тканини рослини насичуються киснем, надлишки вологи випаровуються, при цьому вода не застоюється в горщику. 
  2. У жаркий період ґрунт надійно захищається від пересушування, а рослина завжди отримує бажану прохолоду. 
  3. Важливе значення мають стійкість, надійність і довговічність глиняних горщиків. 
  4. Виріб не піддається згубному впливу ультрафіолету, високих температур і зайвої вологи. 

І зрозуміло, дизайн сучасних квіткових горщиків, виготовлених з глини, відрізняється вражаючою презентабельністю. Це підтверджують й вироби, що становлять каталог інтернет-магазину «Дім комфорту». 

На закінчення відмітимо, що, зокрема, для орхідей підходить виключно глазурована кераміка, оскільки їх чутливі до коливань температур корені можуть захворіти в глиняному горщику з порами. Якщо в приміщенні буде довгий час зберігатися низька температура повітря, то корені рослин замерзнуть. Це стосується не лише орхідей, але і інших вибагливих рослин. Саме тому при виборі глиняного квіткового горщика цей чинник слід враховувати.

 

Додаткова інформація

Вага 0.32 кг
Розміри 8 × 8 × 8.5 см
Місткість

0.25 l, 0.5 l, 1.5 l

Колір

Білий, Беж, Navy blue, Мокко, Бронз

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Горщик для квітів “Циліндр””“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *