Розпродаж!

Тандир невеликий 45 л. з відкидною кришкою

Оригінальна ціна: ₴9,000.00.Поточна ціна: ₴8,000.00.

Невеликий тандир зі стандартним горлом на 30 см. Особливість: тільки для 2х ярусної сітки.

Загальна висота 86 см
Вага 50 кг
Товина стінки корпусу 6 см
Висота без кришки 65 см
Діаметр горловини 30 см
Діаметр тандиру 47 см
Об’єм 40 л
Глибина 47 см

Для невеликих компаній. Має стандартні 8 прорізів під шампури. Комплектація: совок, кочерга, поперечина на горло – підставка під казан.

1 в наявності

Категорія: Позначки: , ,

Опис

1. Загальне про тандир невеликий №1.

Модель №1 тандир невеликий. Але має горловину як і у стандартних побутових тандирів 30 см. Також особливістю цього тандиру є його глибина і тому аксесуари для такого тандиру дещо відрізняються від звичайних. 

Для нього також підходять самі звичайні шампури від мангалу. В кришці має ті самі 8 отворів під шампури, за одну закладку можна приготувати 2-2.5 кг шашлику. Нагрівається цей тандир  в теплу пору року за 30-40 хвилин. Тандир невеликий постачається вже з відкидною кришкою. 

Незважаючи на маленькі розміри тандир №1 має вагу більше 60 кг. Товщина стінки складає 6 см і більше. Виходячи з цих характеристик на одному розпалі може приготуватися одна, максимум дві закладки шашлику. При досвідченому користуванні можна досягти 2х повноцінних закладок на одному розпалі. 

 2. Транспортування та зберігання.

Як ми зауважували раніше тандир №1 не важкий в порівнянні з рештою тандирів, тому його транспортування значно полегшується. Завдяки легкій кришці та маленький вазі його можна дуже швидко завантажити в практично в будь-якій автомобіль. Дуже часто цей тандир беруть на пікніки, рибалку та інші заходи. 

Так само цей тандир має зовнішнє глазуроване покриття яке захищає його від негоди. Рекомендації по зберіганню такі самі як і для решти керамічних тандирів. 

3. Аксесуари для приготування.

При придбанні тандира бажано придбати одразу і аксесуари. Обов’язковим елементом для приготування різноманітних страв в тандирі є триярусна (або двоярусна) решітка чи сітка з харчової нержавіючої сталі. Сітка є універсальним засобом для приготування багатьох загальновідомих страв.
Тандир невеликий має велику кількість плюсів. Приготування Вам буде не завада – вітер, дощ і мороз, оскільки вогонь розпалюється всередині печі, при цьому нагріваючи стінки. Вам не потрібно витрачати час на те, щоб підливати воду, крутити шампура та стежити за вогнем, як на мангалі.
Наприклад, приготування перших страв може бути не тільки при розпалі тандира. Хоча такий спосіб є дуже привабливим тому що дозволяє готувати в досить великому посуді використовуючи підставку під казан незважаючи на відносно невеликі розміри тандиру. Але спосіб приготування перших страв безпосередньо всередині для цього тандиру є досить незручним.
Бажаємо приємного використання!

 

Додаткова інформація

Вага 50 кг
Розміри 40 × 40 × 50 см

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Тандир невеликий 45 л. з відкидною кришкою”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *