Тандир з шамотної глини №3,7 

13,000.00

Висота загальна 95 см
Вага 130 кг
Товщина стінки корпусу від 6 см
Висота без кришки 75 см
Діаметр горловини 32 см
Діаметр тандира 55 см
Об’єм 85 л
Глибина 53 см

Тандир із шамотної глини з відкидною кришкою.

Комплект: совок, кочерга, поперечина на горло – підставка під казан.

 

 

 

Опис

1. Про тандир з шамотної глини №3,7 

Перехідна модель між побутовими тандирами з горловиною 30 см та тандирами великими та професійними. Збільшена горловина тандир з шамотної глини 32 см дозволяє використовувати ті самі аксесуари як і для тандирів з 30м горлом. Але можна збільшити кількість завантажуваних продуктів завдяки збільшеним аксесуарам, якщо замовити їх окремо з вашими параметрами. Розміри цього тандира це дозволяють. 

Збільшена модель тандиру стане ідеальним рішенням для великої компанії. В кришці налічується 10 прорізів під шампури. 

Стильний дизайн і оригінальний орнамент із зображенням старого замку зроблять традиційну східну піч окрасою вашого двору. Три широких вигнутих ніжки сприяють високій стійкості ємності, а за допомогою ручок-кілець її легко переносити з місця на місце.

 

  1. Транспортування та зберігання.

Місткий, великої ваги, має всього 2 металеві ручки, що є конструктивним недоліком. Але такі тандири встановлюються як правило стаціонарно і на довгий час. Для переміщення такого тандиру треба звертатися до відповідних спеціалістів або скористатися спецтехнікою. Зовні тандир покритий спеціальною термостійкою глазур’ю яка додає малюнку особливого лоску та захищає поверхню тандира від псування при використанні в поганих погодних умовах та зберіганні просто неба.
Стійкий до погодних умов, можна готувати при будь-якій температурі зовнішнього середовища. На зиму рекомендується закривати чохлом від потрапляння снігу в середину. Потрапляння вологи у тандир не є критичним для експлуатації тандира в подальшому.

 

  1. Аксесуари для приготування.

Як ми зауважували раніше, в цей тандир може стати сітка 3 яруси але 30 см в діаметрі. Стандартних сіток таких немає, тому її треба замовляти окремо. Але можна використовувати і звичайну 3 ярусну сітку 27-28 см в діаметрі. 

На тандирні шампури можна вішати по 400 гр м’яса. 10 шампурів за раз дозволяють завантажити одразу 4 кг свинини чи телятини. 

Роблячи страви одна за одною ви приготуєте достатню кількість страв для великої компанії 10-15 осіб. 

Риба, овочі, м’ясо або комбінація цих продуктів готується швидко і легко. А в разі потреби ви будете в змозі продовжити час приготування шляхом відкривання піддувала та ковпачка на кришці. Таким чином створивши протяг та активувавши вугілля в тандирі. 


Бажаємо приємного використання!

Додаткова інформація

Вага 130 кг
Розміри 55 × 55 × 95 см

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Тандир з шамотної глини №3,7 ”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…