Решітка гриль кругла діаметр 385 мм

2,800.00

Розміри:

Довжина: 70 см

Ширина: 38.5 см

Товщина: 5 см

Виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі діаметром 3 та 5 мм з двома дерев’яними ручками.

Категорія:

Опис

Решітка гриль кругла: неоціненна знахідка для вашого пікніка

Приготування м’ясних, рибних, овочевих продуктів і страв на відкритому вогні з кожним роком стає дедалі популярнішим. Це корисно, оскільки в готуванні не використовуються додані жири, швидко, зручно і приголомшливо смачно.

Щоб зробити процес ще більш комфортним і приємним, пропонуємо вашій увазі решітку-гриль, за допомогою якої ви легко приготуєте справжні кулінарні шедеври на вогнищі, мангалі, в каміні, печі-барбекю.
В асортименті є два різновиди виробу: компактна модель діаметром 38.5 см підійде для трапези для великої компанії людей.

Конструкція та матеріали

Решітка гриль кругла з ручкою є роз’ємною й складається з двох частин має дерев’яну ручку. Завдяки округлій формі сіток підходить для жарки м’яса та овочів як на звичайному мангалі так і на “буржуйці” діаметром 40 см та на великому тандирі. На нижню, з високими бортами і рукояткою, укладаються продукти для смаження. Верхньою половинкою потрібно притиснути скибочки, з одного боку завівши “вушка” в проріз торцевого бортику, а з іншого – притиснути “язичок” кільцем, що знаходиться на ручці.
Після цього решітку можна укладати над вогнем. Процес смаження регулюється перевертанням пристосування й збільшенням або зменшенням відстані між решіткою та полум’ям або вугіллям.
Виріб виготовлено зі стійкої до впливу високих температур, кислот, жиру, спецій нержавіючої сталі. Висока міцність решітки захищає прути від деформації під навантаженнями.

Головні переваги решітки-гриль з двома ручками

Більшість виробів цієї категорії оснащена тільки поздовжніми перемичками. Це не дає змоги смажити на них маленькі скибки. Наша решітка має стільникову структуру з дрібними комірками. Це дає можливість укладати на її дно невеликі продукти – печериці, помідори чері, дрібну рибку тощо – без ризику їх випадання.
З інших плюсів слід відзначити:
універсальність – решітка підходить для приготування овочів, фруктів, м’яса, птиці, риби, шашлику, ковбасок;
продуманість конструкції – верхня половинка виробу щільно притискає покладені на днище продукти, не даючи їм зсуватися, а довга ручка з дерев’яною накладкою захищає руки від опіків;
простоту в догляді – решітка легко відмивається від забруднень, жиру і кіптяви теплою водою з мийним засобом для посуду.
Додайте до цього доступну ціну і тривалий термін служби – і ви зрозумієте: наша решітка-гриль – це саме те, що вам потрібно!

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Решітка гриль кругла діаметр 385 мм”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *