Тандир східний орнамент №3,5 на 120 кг

13,000.00

Висота загальна 100 см
Вага 120 кг
Товщина стінки корпусу від 7 см
Висота без кришки 75 см
Діаметр горловини 30 см
Діаметр тандира 60 см
Об’єм 110 л
Глибина 53 см

Тандир із шамотної глини з відкидною кришкою.

Комплект: совок, кочерга, поперечина на горло – підставка під казан.

 

Опис

  1. Загальні відомості про тандир східний.

Тандир східний орнамент на 120 кг. Ненабагато більша модель ніж №3 тандиру. Звичайна горловина 30 см дозволяє використовувати всі типи аксесуарів та завантажувати достатню кількість продуктів. Має правильну сферичну форму пічної камери. Дуже красивий дизайн в стилі східного орнаменту. Зовні тандир покритий спеціальною термостійкою глазур’ю яка додає малюнку особливого лоску та захищає поверхню тандира від псування при використанні в поганих погодних умовах та зберіганні просто неба.

Місткий, важкий, але має 4 сталеві ручки для переміщення по ділянці. Не рекомендується переміщувати менше ніж 3-ма особами. Стінка 7 см та більше, довго зберігає робочу температуру. Стійкий до погодних умов, можна готувати при будь-якій температурі зовнішнього середовища. На зиму рекомендується закривати чохлом від потрапляння снігу в середину. Потрапляння вологи у тандир не є критичним для експлуатації тандира в подальшому.

2. Використання та аксесуари.

При придбанні тандира бажано придбати одразу і аксесуари. Обов’язковим елементом для приготування різноманітних страв в тандирі є триярусна (або двоярусна) решітка чи сітка з харчової нержавіючої сталі. Сітка є універсальним засобом для приготування багатьох загальновідомих страв.

Наприклад, приготування перших страв може бути не тільки при розпалці тандира. Хоча такий спосіб є дуже привабливим тому що дозволяє готувати в досить великому посуді використовуючи підстаку під казан не зважаючи на відносно невеликі розміри тандиру та горловини. Але спосіб приготування перших страв безпосередньо всередині є незвичним для широкого загалу споживачів.  Особливості такого способу є те що треба підібрати посуд, каструлю щоб розташувати на решітці/сітці і завантажити продукти одразу при встановленні сітки у тандир. Про те ви вже не турбуєтесь процесом приготування до повної готовності страви.

3. Транспортування.

Тандир східний може стати чудовим подарунком для ваших близьких, друзів або для вашого начальника на роботі. Доставити цей тандир ви зможете і самі звичайним автомобілем бажано типу седан. При транспортуванні обов’язково рекомендується знімати кришку тандира. Таким чином тандир стає легшим і зручнішим для завантаження / розвантаження в автомобіль. Кришка доволі легко знімається розкрутивши  всього два болти. Таким самим чином ви зберете вже ваш тандир удома.

Бажаємо приємного використання!

Додаткова інформація

Вага 120 кг
Розміри 55 × 55 × 95 см

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Тандир східний орнамент №3,5 на 120 кг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також може сподобатися…